Suyakanmış Hatun Vakfı
Anasayfa Hakkımızda Tarihçe Vizyon Misyon Faaliyetlerimiz Basında Biz İletişim

MİSYONUMUZ

Vakfiyemizin tercümesinde de yazıldığı şekilde vakfın gelirlerini hayır şartı olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam etmekteyiz. Vakfımızın misyonu vakfiyemizde de belirtildiği üzere vakfın gelirlerini ulema, suleha, aciz kalmış ve fukaradan gelip giden yolculara, misafirlere vakfın müsaadesi nispetinde yettiği kadar sarf etmektir.
Vakfımızın gelirlerini arttırmak için gerekli çalışmaları yapmak, vakfımızın zaman içerisinde elden çıkan arsaların izini sürmek ve bu arsaları yeniden kazandırmak için mücadele vermekteyiz. Bu hususta bize yardımcı olan bütün kamu kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Vakfımızın kurucusu “Suyakanmış Hatun” isimli bilge şahsiyetin duasına nail olmak ana hedefimizdir.
Dua Beddua