Suyakanmış Hatun Vakfı
Anasayfa Hakkımızda Tarihçe Vizyon Misyon Faaliyetlerimiz Basında Biz İletişim

VAKIF FAALİYETLERİMİZ

1 - ÇORBA DAĞITIMI :

Nisan ve mayıs ayları içerisinde, Tacettin Katlı Otoparkı karşısında kurulan konteyner ve çadırda öğrencilere çorba - ekmek ikramı yapılmıştır.
Çorba 1 Çorba 2 Çorba 3 Çorba 4
2 - İAŞE İÇİN ALIŞVERİŞ KARTI DAĞITIMI :
Ramazan ayı içerisinde 700 ihtiyaç sahibine Makro Market alışveriş kartı dağıtımı yapılmıştır.

3 - İFTAR PROGRAMI :

1 - 7 haziran tarihleri arasında Hunat Katlı Otopark son katında günlük 1400 kişiye iftar yemeği verildi.
İftar 1 İftar 2 İftar 3 İftar 4
4 - YÜKSEK ÖĞRENİM BURSU :
İhtiyaç sahibi olan yüzden fazla oğrenciye yılda 9 ay olmak üzere burs verilmesine yeniden başlamıştır.
Başarılı öğrencilere okul sonuna kadar devam ettirilmesi düşünülmektedir.
5 - KIŞLIK AYAKKABI YARDIMI :
"Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı" na bağlı (çocuk evlerindeki) ihtiyaç sahibi kimsesiz çocuklara 120 çift kışlık ayakkabı yardımı yapılmıştır.
Ayakkabı 1 Ayakkabı 2
6 - SAFA CAMİİ RESMİ KURAN KURSU TALEBELERİNE 1 HAFTA BOYUNCA OĞLE YEMEĞİ VERİLMESİ :
Kuran 1 Kuran 2 Kuran 3 Kuran 4

7 - ERCİYES ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRENİM GÖREN FARKLI BÖLÜMLERDEKİ

BAŞARILI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE İHTİYAÇLARI OLAN GIDA YARDIMI :

Yemek 1 Yemen 2 Yemek 3
8 - ALİM KİŞİLERE DESTEK :
Vakfiyemizde yazan alim kişilere destek hayır şartına istinaden üniversitelerimizdeki öğretim görevlilerinin
resmi sunum yapmak için gittikleri yurt içi ve yurt dışı iş gezilerinin ulaşım ve konaklama giderlerine destek olmaktayız.
9 - TÜRBE BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI :
Tadilat 1 Tadilat 2 Tadilat 3 Tadilat 4